Våre overnattingssteder

Sjekk ut våre velutstyrte og koselige leiligheter.

Holmen

Holmen er vår største leilighet og kan romme opp til 8 personer. Leiligheten ligger i hoved-lodgen (Fanøybu) og kan skilte med vakker sjøutsikt og egen balkong, to soverom pluss hems, og inneholder alt man kan trenge for et godt opphold, inkludert en lun kosekrok med vedovn. Perfekt for avslapning etter travle dager på kysteventyr i den spektakulære vestlandsnaturen!

Pris frå: 5,300 kr for 2 døgn

Se detaljer

Theisthalsen

I første etasje i en rødmalt rorbu like i vannkanten finner du Theisthalsen. Denne usjenerte og sjarmerende leiligheten har tre soverom og kan romme opp til 4 personer. Leiligheten har ellers et koselig oppholdsrom med vedovn og en flott markterrasse mot vannet.

Pris frå: 4,600 kr for 2 døgn

Se detaljer

Kinnaklova

Like i sjøkanten med spektakulær sjøutsikt og to private balkonger, finner du Kinnaklova. Med sitt luftige oppholdsrom med store vinduer vendt mot sjøen, er dette en av våre mest populære leiligheter. Kinnaklova er velutstyrt med det man trenger for et flott opphold og kan romme opp til 4 personer i to soverom.

Pris frå: 4,900 kr for 2 døgn

Se detaljer

Storehaugen

Denne trivelige leiligheten ligger i første etasje i en rorbu i andre rekke fra vannet og har egen markterrasse med sjøgløtt. Storehaugen er godt utstyrt og har to soverom med twin senger som kan settes sammen til dobbeltseng om ønskelig. Tilsammen er det overnattingsplass for 4 personer.

Pris frå: 4,200 kr for 2 døgn

Se detaljer

Blåkollen

I andre rekke fra sjøen og i andre etasje i den sjarmerende, rødmalte rorbuen, finner du Blåkollen. Leiligheten har godt lysinnslipp og vakker sjøutsikt fra et luftig og trivelig oppholdsrom med egen balkong. Blåkollen har to soverom med twin senger som kan settes sammen til dobbeltseng. Tilsammen er det overnattingsplass for 4 personer.

Pris frå: 4,200 kr for 2 døgn

Se detaljer

Båten Fanøy

Bygd inn i den private kaien til Fanøy Island Lodge er det en unik og sjarmerende overnatting med panoramautsikt over havet. Formet som en tradisjonell fiskebåt komplett med skipsror og kapteinstol, er denne leiligheten ikke som alle andre! Båten har to små soverom med køyesenger, en kort og en lang i hvert rom, så her er det plass til totalt 4 personer så lenge to av disse er i barnestørrelse med andre ord; perfekt for familieferie!

Pris frå: 3,800 kr for 2 døgn

Se detaljer

Skroll til toppen