Holmen_Fanøy-Living room_Photo Visit FjordKysten and Sunnfjord

Holmen

Pris frå: 5,300 kr for 2 døgn

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Holmen er tilgjengeleg for valgt periode.

Om denne leiligheten

Holmen er den største leiligheten på Fanøy Island Lodge, og ligger i selve hoved-lodgen. Den luftige og trivelige leiligheten er selvbetjent og kan skilte med høy standard og egen balkong med sjøutsikt. Holmen har plass til opptil åtte gjester fordelt på tre soverom, hvor to av soverommene er doble og ett er et koselig loftsrom med skråtak og fire enkeltsenger.

Leiligheten har ellers eget bad med dusj, vedovn for litt kjøligere dager, flere koselige sittegrupper og en velutstyrt kjøkkenkrok.

Røyking og dyr er ikke tillatt.

 

Tilgjengelige priser

  • Standard, frå 5,300 kr for 2 døgn
    Pris for 1 eller 4 gjester. For 5 eller flere vil prisen variere.

Detaljer

Luftige leiligheter like i vannkanten

Velkommen til Fanøy Island Lodge! Vårt tun av koselige leiligheter i vannkanten er det perfekte overnattingstedet for alle formål. Her kan du ha en herlig familieferie, vennetur, gruppereise eller en romantisk weekend med din kjære. Leilighetene er luftige og velutstyrte og perfekt til å finne roen etter en dag med sjøluft og vakker natur, uansett om du har brukt dagen til avslapning på brygga eller om du har vært på eventyr. Hver og en leilighet er unik, men alle tilbyr flott sjøutsikt og alt du trenger for et flott opphold.

Skroll til toppen