Båten Fanøy

Pris frå: 3,800 kr for 2 døgn

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Båten Fanøy er tilgjengeleg for valgt periode.

Om denne leiligheten

Båten Fanøy er vår minste, men mest unike leilighet på tunet og er perfekt for barnefamilier, båtentusiaster og andre som ønsker et unikt opphold. Leiligheten kan skilte med kapteinstol og ror med panorama-utsikt utover sjøen i andre etasje. Den har også kjøkkenkrok og koselige sittegrupper med vedovn.

Båten har to soverom med køyesenger -en kort og en lang i hvert rom, her er det plass til totalt 2 voksne og 2 barn. I tillegg er det et lite bad med toalett, håndvask og dusj.

Røyking og dyr er ikke tillatt.

Tilgjengelige priser

  • Standard, frå 3,800 kr for 2 døgn
    Pris for 1 eller 2 gjester. For 3 eller flere vil prisen variere.

Detaljer

Luftige leiligheter like i vannkanten

Velkommen til Fanøy Island Lodge! Vårt tun av koselige leiligheter i vannkanten er det perfekte overnattingstedet for alle formål. Her kan du ha en herlig familieferie, vennetur, gruppereise eller en romantisk weekend med din kjære. Leilighetene er luftige og velutstyrte og perfekt til å finne roen etter en dag med sjøluft og vakker natur, uansett om du har brukt dagen til avslapning på brygga eller om du har vært på eventyr. Hver og en leilighet er unik, men alle tilbyr flott sjøutsikt og alt du trenger for et flott opphold.

Skroll til toppen