Om oss

Bli kjent med teamet bak Fanøy Island Lodge

Finn ut mer om oss

Fanøy Island Lodge er drevet av den lokale reiselivsbedriften Norway Adventures, som har over 15 års erfaring med å skreddersy rundreiser i Norge samt guide friluftsaktiviteter. Vi elsker den ville naturen i norge, fra fjord til fjell og ønsker å dele dette med dere.

Fanøy Island Lodge er vårt første og eneste overnattingssted og vi åpnet for besøkende våren 2023 etter omfattende oppussing. Da hadde overnattingsstedet vært uvirksomt i 10 år og dagens eiere ønsket å tilrettelegge for mer besøk og aktivitet på denne flotte øya.

I tillegg til enkeltbookinger, tilbyr vi firma og gruppeturer til Fanøy Island Lodge, med tilrettelagte aktiviteter og tilgang på møterom. Ta gjerne kontakt for tilbud.

Er du lokal og har en idé?

Er du fra området og har du lyst til å gjøre oppholdet på Fanøy Island Lodge enda bedre for våre gjester? Da vil vi gjerne høre fra deg! Kanskje har du lyst til å være vertskap på deltid for lodgen? Vaske, re opp senger og ta i mot gjester? Flott! Send oss en melding og fortell oss litt om deg selv. Kanskje har du lyst til å tilby fisketurer i båten din, holde yoga klasser eller tilby matlagings kurs? Det er så mange muligheter! Vi vil gjerne høre din idé. Bruk webskjemaet og send oss en melding.

Skroll til toppen