Firmaturer

Firmaturer -bygg samhold i vakre omgivelser

Konferanse, teambuilding eller andre gruppeaktiviteter?

Vi har 15 års erfaring med å gi våre gjester en autentisk og unik opplevelse. På Fanøy Island Lodge har vi plass til inntil 29 personer i fellesrom, et profesjonelt kjøkken med stor spiseplass, eget grillhus og utefasiliteter på en privat og vakker beliggenhet ute i havgapet.

Kontakt oss for et tilbud.

Kom deg ut, opplev mer

Hvorfor ikke ta en pause fra hverdagen og styrke samholdet med en firmatur til vakre Fanøy? Fanøy Island Lodge er perfekt for grupper med sine koselige og godt utstyrte leiligheter og med sine flotte fellesområder. Vi kan tilby rolige omgivelser med storslagen natur og spennende aktiviteter. Med kort vei til Florø og flere fergeavganger daglig er det enkelt å komme seg til og fra og vi kan planlegge turen etter deres ønsker. Vi kan skilte med blant annet et velutstyrt profesjonelt kjøkken i tilknytning til et trivelig lokale som kan brukes både til selskap og møter, da lokalet har både projektor, lerret og lydanlegg. På samme tun har vi eget grillhus med profesjonelt oppsett og sitteplasser og ikke minst et flott uteområde hvor gruppen kan samle seg rundt bålpanna.

Kajakk, SUP, yoga, matlagingskurs, teamoppgaver, quiz, fotturer, fisketur eller snorkling? Eller kanskje bare avslapning i godt selskap med god mat og fyr i bålpanna? Ikke noe problem. Ta kontakt med oss og fortell oss hva vi kan hjelpe dere med.

Skroll til toppen